Στο ονειρικό σκηνικό των Ανέμων

Το μαγικό νησί της Μυκόνου μετατρέπεται στο απόλυτο σκηνικό για την πιο ονειρική εκδήλωση. Η Golden Food Concept, με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση εκδηλώσεων στο Νησί των Ανέμων και ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, προσφέρει προσωποποιημένες υπηρεσίες στην εύρεση του κατάλληλου χώρου, στο bar & food catering καθώς και στον σχεδιασμό και την οργάνωση της εκδήλωσης.

Με τη γαστρονομία σε πρώτο ρόλο, η ομάδα μας, έχοντας σημαντική εμπειρία σε διεθνείς κουζίνες, ικανοποιεί κάθε γευστική επιθυμία εκτελώντας με απαράμιλλη δημιουργικότητα τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες, χρησιμοποιώντας πάντα την καλύτερη πρώτη ύλη. Η Golden Food Concept καλύπτει ένα ευρύ φάσμα διατροφικών απαιτήσεων, με επιλογές για χορτοφάγους, vegan ή και προτάσεις σύμφωνα με συγκεκριμένες θρησκευτικές ή άλλες συνήθειες.

Γνωρίζοντας ότι αναζητάτε την ιδανικότερη τοποθεσία για την εκδήλωσή σας, ανοίγουμε για εσάς τις πόρτες στα πιο ξεχωριστά spots του Νησιού των Ανέμων.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις προσδοκίες της εκδήλωσής σας -από πολυτελή γαμήλια δεξίωση μέχρι το πιο φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων- σας προτείνουμε την ιδανική τοποθεσία με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά, μέσα από μια ποικιλία πρωτότυπων συνεργαζόμενων χώρων και ιδιωτικών βιλών στη Μύκονο.

Ένας από αυτούς είναι ο ιδιωτικός πολυχώρος ZeNIT που δεσπόζει στην κορυφή της παραλίας Paradise προσφέροντας μοναδική θέα στο Αιγαίο και το νησί της Δήλου. Η πολυμορφία του χώρου επιτρέπει τη φιλοξενία κάθε είδους κοινωνικής ή εταιρικής εκδήλωσης σε μια πραγματικά αέρινη τοποθεσία της Μυκόνου, λουσμένη από τον κυκλαδίτικο ήλιο.

Τοποθεσία: Paradise Beach

Κάτοψη: 900 καθιστοί / 2.000 όρθιοι [Click here to download]

Επιπλέον πληροφορίες:
1,521 τ.μ. (εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις)

  • Καλυμμένη περιοχή περιστοιχισμένη από γυάλινα παράθυρα (επιτρέπει το διαχωρισμό του εσωτερικού από τον εξωτερικό χώρο)
  • Αποστάσεις: 5,5 χλμ. από την πόλη, 9,1 χλμ. από το λιμάνι, 3,5 χλμ. από το αεροδρόμιο
  • Χώρος στάθμευσης με προσβασιμότητα για πούλμαν και αμάξια