ΓΑΜΟΣ

Ευτυχισμένα πρόσωπα | Φίλοι και οικογένεια | Γευστική δημιουργικότητα

Κάθε γάμος οφείλει να αντανακλά το μοναδικό στιλ και τις επιθυμίες των δύο και γι’ αυτό θα πρέπει να γιορτάζεται με τον ιδανικότερο τρόπο. Είτε έχετε ονειρευτεί πώς θέλετε να μοιάζει η πιο σημαντική σας ημέρα, είτε δεν έχετε αρχίσει καν να την φαντάζεστε, είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Από την επιλογή του κατάλληλου χώρου μέχρι τον σχεδιασμό του μενού και τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και δημιουργούμε μαζί τις στιγμές που θα σηματοδοτήσουν την αφετηρία στην προσωπική ιστορία της ζωής σας.

Οι προτάσεις φαγητού περιλαμβάνουν τα πιο σύγχρονα wedding trends, μοντέρνες τεχνικές και διεθνείς επιρροές και διαμορφώνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας δίνετε. Food stations, family-style gatherings ή multi-course gala μενού, είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιλογές που έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε όπως τις θέλετε σύμφωνα και με τις γευστικές προτιμήσεις των καλεσμένων σας, για παράδειγμα είτε πρόκειται για vegans, vegetarians ή pescatarians είτε άλλες θρησκευτικές ιδιαιτερότητες.

Η ομάδα της Golden Food Concept δεσμεύεται για το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών που αρμόζει σε αυτή την ημέρα, από τις απολαυστικές δημιουργίες μέχρι την ασυμβίβαστη προσοχή που δίνεται στην εξυπηρέτηση και την κάθε λεπτομέρεια – μικρή ή μεγάλη.

Προτεινόμενοι Χώροι

Eλληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Πύργος Μελισσουργού