Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

ΣΧΕΤΙΚΑ

Δημιουργούμε γευστικές εμπειρίες

Η Golden Catering ιδρύθηκε  2007 και εκτοτε δραστηριοποιείται στον απαιτητικό χώρο της εστίασης.

Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και των φρέσκων υλικών,οι καταξιωμένοι chef με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, αποτελούν τον συνδυασμό που εκφράζει τον απόλυτο επαγγελματισμό και το πάθος μας για καταπληκτικές γεύσεις, ενώ παράλληλα εγγυάται εξελιγμένες υπηρεσίες εστίασης για κάθε εκδήλωση, κοινωνική ή εταιρική.

H πολυτελής εστίαση είναι η προτεραιότητά μας, γι’αυτό προσφέρουμε ποικιλία εύγεστων επιλογών στο πλαίσιο των μενού μας, τα οποία είναι εμπνευσμένα από την Ελληνική, Μεσογειακή, Ασιατική και διεθνή κουζίνα. Όλα τα πιάτα μας παρασκευάζονται αποκλειστικά στα υψηλών προδιαγραφών εργαστήρια μας και η παρουσίαση  πραγματοποιείται σε πρωτοποριακά station buffet.

Με άρτια οργάνωση πραγματοποιούμε δεξιώσεις στον χώρο της επιλογής σας, σε κτήματα, πολυχώρους και οικίες.

Αναλαμβάνουμε και εξασφαλίζουμε, χωρίς τη δική σας ενασχόληση αλλά πάντα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, την επιτυχία της εκδήλωσής σας, αφού παρέχουμε τα πάντα: από τις υπηρεσίες σχεδιασμού και διοργάνωσης μέχρι τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης της εκδήλωσης σας.

Παρέχουμε επίσης προτάσεις για συνεργαζόμενους  χώρους υψηλών προδιαγραφών, απαιτήσεων και αισθητικής, ακόμη και για τη δημιουργία θεματικών πάρτι και happenings, τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

VXZ_9789 1

Executive Chef

Ο Executive Chef μας, Jean-Louis Capsalas, γεννήθηκε στο Saint-Etienne, το 1966 και σπούδασε στη Γαλλική Σχολή Μαγειρικής École de Cuisine Rabelais στην Lyon. Απέκτησε τις πρώτες μαγειρικές του εμπειρίες και διακρίσεις στα 3 αστεριών Michelinεστατόρια “Pierre Orsi” και “Gervais”.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και άνοιξε το δικό του εστιατόριο στο Μαρούσι, με το όνομα “Au Cap Lyonnais”. Από τότε, κατατάσσεται στην κατηγορία των πιο γνωστών και καταξιωμένων chef που δραστηριοποιούνται στη γαστρονομική Αθήνα.

Έχει εργαστεί σε Αθηναϊκά εστιατόρια με εξειδίκευση στη Γαλλική κουζίνα και αργότερα στον τομέα των cateringsσε διάφορες εταιρείες, όπου διακρίνεται εμφανώς ότι έχει αφήσει τοgourmet στίγμα του, αφού έχει αναβαθμίσει τις  υπηρεσίες  όσων εταιρειών  είχαν την τιμή να συνεργαστούν μαζί του και έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας από τους «διασημότερους» chef στην Ελληνική Γαστρονομική σκηνή, λόγω και της παρουσίας του σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, καθημερινής εμβέλειας.

Aπό το Σεπτέμβριο του 2018 έχει ενσωματωθεί στην ομάδα της GOLDEN FOOD CONCEPT ως Executive Chef.

KONSTANTINOS_NIKOLAOU

Chef

Κωνσταντίνος Νικολάου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Αποφοίτησε από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων (1995-1997). Συνέχισε με συνεργασίες στoν χώρο της εστίασης όπως, με τον Jean-Louis Capsalas, τον Ettore Botrini και τον VasilisMouratidis, σε εργασίες συνδεδεμένες με ξενοδοχεία, caterings και βραβευμένα εστιατόρια.

Εντάχθηκε στην ομάδα μας το 2017 και έχει αναλάβει την διαχείριση του επισιτιστικού τμήματος της εταιρείας μας σαν executive chef.

VXZ_9722
VK-177
VXZ_9694