Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

ΣΧΕΤΙΚΑ

Από το Χθες στο Σήμερα

Το 2006, με βασικό γνώμονα την αγάπη για το εξαιρετικό φαγητό, τη φιλοξενία και στόχο να θέσουν νέα πρότυπα στην ποιότητα, ο Γιάννης και η Χρύσα Νεραντζή εμπνεύστηκαν τη δημιουργία του Golden Catering.  Προσηλωμένοι στη λεπτομέρεια και το ξεχωριστό αποτέλεσμα, τα αδέρφια Νεραντζή αποφάσισαν να εντάξουν τον συμβολισμό του «χρυσού» στην ονομασία της εταιρείας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών που επιθυμούσαν να πρεσβεύουν. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε κάθε είδους εταιρική ή κοινωνική εκδήλωση, βάζοντας την προσωπική τους πινελιά και αφοσίωση. Αυτή η προσέγγιση είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο τη διάκριση στο χώρο του catering αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξαν -και εξακολουθούν να δείχνουν- εταιρίες και ιδιώτες, σε μια λίστα που μεγαλώνει διαρκώς.

Το σήμερα, βρίσκει την Golden Food Concepts ως μία luxury boutique ομάδα catering που προσαρμόζεται στις τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας, προτείνοντας εκλεπτυσμένες γεύσεις από αυθεντικές κουζίνες που εκφράζονται με δημιουργικότητα και φροντίδα από την καταξιωμένη ομάδα. Το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας σε όλα τα στάδια προετοιμασίας από την αυστηρή επιλογή προμηθευτών, πιστοποιημένων με HACCP, μέχρι τις κορυφαίες πρώτες ύλες αποτελεί αδιαπραγμάτευτη συνθήκη, λειτουργώντας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις πιστοποιήσεις ISO22000 και ISO9001.

Η ομάδα της Golden Food Concepts ενορχηστρώνει εκδηλώσεις σε μια πληθώρα χώρων που προτείνουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας, προετοιμάζοντας μαζί, βήμα προς βήμα όλη τη διαδικασία. Κάθε εκδήλωση αντιμετωπίζεται με ξεχωριστό τρόπο αποτελώντας για εμάς την πιο σημαντική σας γιορτή, την οποία προσαρμόζουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και υλοποιούμε με υπευθυνότητα και αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια.

KAPSALAS-r

Executive Chef

Με καταγωγή από το Saint-Etienne της Γαλλίας και περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας, ο σεφ Jean-Louis Capsalas, αποτελεί έναν από τους ευρέως διακεκριμένους σεφ της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής. Μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή μαγειρικής École de Cuisine Rabelais στην Lyon, κέρδισε σημαντική εμπειρία στα πρώτα του βήματα στα εστιατόρια Pierre Orsi και Gervais, βραβευμένα με 3 αστέρια Michelin. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, αποφασίζει να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, δημιουργώντας το δικό του εστιατόριο Au Cap Lyonnais, στο Μαρούσι.

Οι επιρροές του από την κλασική γαλλική γαστρονομία έχουν αποδειχθεί πολύτιμες για το πλήθος των Αθηναϊκών χώρων εστίασης με το οποίο έχει συνεργαστεί, με τη συνολική εμπειρία του να επεκτείνεται και στον κλάδο του catering. Ο Jean-Louis Capsalas αποτελεί από το 2018, τον Executive Chef της Golden Food Concept, εξελίσσοντας διαρκώς την κουζίνα του.

fj_wedding533_web
fj_preweding054_web
fj_wedding535_web
fj_wedding531_web