Από το Χθες στο Σήμερα

Το 2006, με βασικό γνώμονα την αγάπη για το εξαιρετικό φαγητό, τη φιλοξενία και στόχο να θέσουν νέα πρότυπα στην ποιότητα, ο Γιάννης και η Χρύσα Νεραντζή εμπνεύστηκαν τη δημιουργία του Golden Catering.  Προσηλωμένοι στη λεπτομέρεια και το ξεχωριστό αποτέλεσμα, τα αδέρφια Νεραντζή αποφάσισαν να εντάξουν τον συμβολισμό του «χρυσού» στην ονομασία της εταιρείας, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών που επιθυμούσαν να πρεσβεύουν. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες σε κάθε είδους εταιρική ή κοινωνική εκδήλωση, βάζοντας την προσωπική τους πινελιά και αφοσίωση. Αυτή η προσέγγιση είχε ως αποτέλεσμα όχι μόνο τη διάκριση στο χώρο του catering αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξαν -και εξακολουθούν να δείχνουν- εταιρίες και ιδιώτες, σε μια λίστα που μεγαλώνει διαρκώς.

Το σήμερα, βρίσκει την Golden Food Concepts ως μία luxury boutique ομάδα catering που προσαρμόζεται στις τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας, προτείνοντας εκλεπτυσμένες γεύσεις από αυθεντικές κουζίνες που εκφράζονται με δημιουργικότητα και φροντίδα από την καταξιωμένη ομάδα. Το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας σε όλα τα στάδια προετοιμασίας από την αυστηρή επιλογή προμηθευτών, πιστοποιημένων με HACCP, μέχρι τις κορυφαίες πρώτες ύλες αποτελεί αδιαπραγμάτευτη συνθήκη, λειτουργώντας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τις πιστοποιήσεις ISO22000 και ISO9001.

Η ομάδα της Golden Food Concepts ενορχηστρώνει εκδηλώσεις σε μια πληθώρα χώρων που προτείνουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας, προετοιμάζοντας μαζί, βήμα προς βήμα όλη τη διαδικασία. Κάθε εκδήλωση αντιμετωπίζεται με ξεχωριστό τρόπο αποτελώντας για εμάς την πιο σημαντική σας γιορτή, την οποία προσαρμόζουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και υλοποιούμε με υπευθυνότητα και αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια.