ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Πύργος Μελισσουργού

Λαγονήσι

Ο Πύργος Μελισσουργού βρίσκεται στην περιοχή του Λαγονησίου και χρονολογείται από τον 17ο αιώνα αποτελώντας μια από τις πιο ιστορικές, άριστα διατηρημένες κατοικίες στην Ελλάδα με υπέροχη θέα. Είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό οίκημα που μπορεί να φιλοξενήσει οποιαδήποτε εκδήλωση σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο. Εκτείνεται σε 60 στρέμματα ιδιόκτητης γης με ένα σύνολο από διάφορα κτίσματα, συμπεριλαμβανομένης παλιάς ιδιωτικής εκκλησίας καθώς και πισίνας που ενσωματώνεται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον.

Ηλίου Πέτρα

Μαρκόπουλο

Το κτήμα βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της περιοχής του Μαρκόπουλου (θέση Μερέντα), τριγυρισμένο από έναν εντυπωσιακό ελαιώνα, με απεριόριστη θέα στα Μεσόγεια. Διαθέτει τρεις αυτόνομους χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 500 άτομα, και να διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις αισθητικές και πρακτικές απαιτήσεις της εκδήλωσής σας.

Oasis Activity Farm Park

Κορωπί

Λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης ένας επίγειος παράδεισος για παιδιά, γονείς, οικογένειες και φίλους σας περιμένει! Το πάρκο OASIS είναι ένας χώρος εκδηλώσεων με πολλαπλές δραστηριότητες και δημιουργική ψυχαγωγία για παιδιά. Ο πανέμορφος κήπος του πάρκου και η κλειστή αίθουσα, με μοναδική θέα σε φυσικό τοπίο, διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις και το ύφος της εκδήλωσης και με την κατάλληλη διαρρύθμιση φιλοξενούνται από 20 έως και 500 άτομα.

Φαληρικόν

Μικρολίμανο

To ΦΑΛΗΡΙΚΟΝ Art & Events είναι ένας διώροφος πολυχώρος τέχνης και εκδηλώσεων στην ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο, που κουβαλά την ιστορία της άνθησης της βιομηχανικής εποχής του Πειραιά στις αρχές του 20ου αιώνα. Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του είναι αποτέλεσμα του στοιχείου της πέτρας που διακοσμείται με σύγχρονα μεταλλικά στοιχεία αποπνέοντας μια urban-industrial αισθητική.

Private villas

Από πολυτελείς βίλες μέχρι εντυπωσιακά κτήματα, privé χώρους ή εναλλακτικούς πολυχώρους σας προτείνουμε αυτό ακριβώς που αναζητάτε ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις της εκδήλωσής σας. Με απόλυτη αίσθηση ιδιωτικότητας, μπορείτε να απολαύσετε την παραμονή σας στον χώρο όσο επιθυμείτε με τη δυνατότητα πολυήμερης κράτησης. Είτε αφορά σε γάμο είτε σε βάπτιση ή ακόμα και σε εταιρικό γεγονός συνδυάστε τη διαμονή καθώς και pre-event και post-event εκδηλώσεις για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.